Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül
« új keresés

Keresés





- MFt
 

-

- db

- db
építés módja




















állapot


















fűtés típusa































Ingatlan hirdetések / Eladó ingatlanok / Eladó Családi ház Győrújbarát

Tomi extravagáns Homes4You Masszív készház Liapor téglából , örök panorámás, exkluzív telken, 0 energiaigénnyel

Az ingatlan adatai



hirdetés azonosítója: 110559
jelleg: Eladó
ingatlan típusa: Családi ház
irányár: 97 499 000 Ft
megye: Győr-Moson-Sopron még több Győr-Moson-Sopron megyei hirdetés
település: Győrújbarát még több Győrújbarát
telek terület: 1500 m²
hasznos alapterület: 270 m²
áramellátás: Vezeték a közelben
vízellátás: Vízvezeték a telek előtt
csatornázottség: Derítő
gázellátás: Gázvezeték a telek előtt
építés módja: Tégla
építés éve: 2021
állapot: Új építésű
szobák száma: 5
bővebb leírás: Homes4you MASSZÍV KÉSZHÁZAK Liapor téglából (NEM KÖNNYŰSZERKEZET! égetett kerámia falazat, duzzasztott agyagkavics) - akár 4 hónap alatt költözhet! Most Ajándék 5, 5kW-os napelemes rendszer a Prémium csomagban! A szerződésben foglalt árakat garantáljuk, nincsenek építkezés közben elszálló költségek!

Családi házak generálkivitelezése liapor téglából. Hogy miből is építkezünk?? Duzzasztott agyagkavics (Liapor). Ki mondta, hogy a tégla csak kocka lehet? Nálunk egy fal nem 100 tégla. Nálunk egy fal 1 tégla! Nem szeretne évekig építkezni? Kulcsrakész átadás akár 4 hónap alatt!
!!30 év garancia a szerkezetre!! Kiváló akusztikai gátló hatás, nem szívja a vizet, ezért ellenáll a fagynak! Ellenáll a, vegyszereknek, ezek által tartósabb, mint a porotherm tégla, kártevők nem tudnak beleköltözni! Fúrható, véshető, alakítható!

Telek tulajdonságok:
Győrújbarát-hegy impozáns részén, belterületen, teljes örökpanorámás 1500nm-es közművek a telek előtt, csatorna nincs, 25 m széles utcafrontú építési telken (a vételár képezi a telek árát, ami jelen esetben Bruttó 17,5M FT) kínálok eladásra 30%-os beépíthetőséggel a legújabb LIAPOR készház technológiával, megújuló energiaforrások felhasználásával épülő családi házat.

Ingatlan tulajdonságok:
Ismerje meg Tomi fantázianevű kész házunkat Prémium csomaggal, igazi luxussal, 270 m2 beépített terület, 212m2 hasznos alapterület, 4 hálószoba+nappali, nagy üvegfelületek, világos terek, modern formavilág, többféle külső design lehetőség, a klasszikustól a modernig! Tetszés szerint módosítható, átalakítható, alappal együtt, Prémium csomagban most AJÁNDÉK 5.5kW-os napelemmel, 0 energia igényű, külső kulcsrakész állapotban nettó́ ára: 79.999.000 Ft Hitelügyintézésben, CSOK-ban tudunk segíteni. A bankok, hitel szempontjából, teljes értékű házként kezelik!

Prémium csomag külső kulcsrakész állapotban tartalmazza:
egy szintes épületeknél a lemezalapot, (sávalap is kérhető, több szinteseknél ez a Standrad) a 15 cm-es falazatokat (10cm-es belső válaszfalakat is), 20cm-es kőzetgyapot szigetelést, külső vakolást, színezést, a tetőszerkezetet, a tetőhéjazatot (standard cserepes lemez, de felárért cserép is kérhető), teljes bádogozást, a héjazat színében, 6 légkamrás színes, 3 rétegű üvegezésű nyílászárók, terv dokumentációk, engedélyeztetés költségét és most Ajándékba adjuk mellé az 5.5 kW-os Napelemes rendszert.


Fürst Flórián
Homes4You hivatalos partner
 
helységek:

A hirdető adatai

kapcsolat: Fürst Flórián  
telefonszám: +36 30 994-3223  
e-mail cím: uh.uoy4semoh@nairolf.tsruf  
     
ingatlan iroda: Fővárosi Ingatlaniroda Az iroda további hirdetései
iroda címe: 2030 Érd, Velencei út 4.  
telefonszám: +36 30 188-7508  
fax:  
e-mail cím: ten.monohtto@adori  
weboldal: www.otthonom.net  

Amíg nem vette fel a kapcsolatot személyesen az eladóval addig ne utaljon előleget!